Inspire breidt verder uit in Suriname

Inspire breidt verder uit in Suriname
  • 20 november 2023
  • Kel Koenen

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar premium outsourcing dienstverlening. Op dit moment opereert Inspire vanaf drie strategisch gekozen locaties in Paramaribo.

De uitbreiding stelt de organisatie in staat om op doeltreffende wijze invulling te geven aan haar duurzame groeistrategie. De nieuwe locatie van Inspire Group is onderdeel van een kwalitatief opschaalplan om in 2024 verder op te schalen. ‘Steeds meer bedrijven ontdekken onze premium offshore dienstverlening waarmee we echt een verschil maken in de offshore BPO markt', zegt Ilja Gleiser, ceo Inspire Group. Inspire is een uitzendbureau én outsourcingspecialist in klantcontact en aanverwante officefuncties.

Gleiser: 'We hebben niet de ambitie om de grootste BPO speler van Suriname te worden, maar wel absoluut de beste. Deze nieuwe locatie vervangt een oude locatie die we begin 2024 gaan sluiten. Voor januari staat een verdere uitbreiding gepland waarmee we komend jaar willen doorgroeien naar 450 seats.’

comments powered by Disqus