Exclusieve producten bij Zalando voortaan op uitnodiging

Exclusieve producten bij Zalando voortaan op uitnodiging
  • 14 december 2023
  • Redactie

Klanten voor veelgevraagde ‘releases’ bij Zalando hebben binnenkort een streepje voor. Het bedrijf start met een ‘invite online winkelervaring’ voor populaire producten.

Klanten kunnen een uitnodiging aanvragen om eenvoudiger populaire producten te kopen op het platform. Volgens Zalando zorgt dat voor minder tijdsdruk bij het kopen van artikelen met beperkte beschikbaarheid.

Op het platform komen regelmatig nieuwe producten online die beperkt beschikbaar zijn, zoals speciale edities. Klanten die een uitnodiging ontvangen krijgen een specifiek tijdslot toegewezen waarin zij de aankoop kunnen doen.

‘Deze nieuwe ervaring is een belangrijke stap in ons streven om continu te innoveren en de winkelervaring te verbeteren. We werken nauw samen met onze merkpartners en streven ernaar om onze klanten constant een relevant en inspirerend assortiment te bieden. Nederlandse klanten krijgen nu een makkelijkere winkelervaring als zij populaire producten willen kopen’, aldus Fabio Baum, general manager Benelux & Nordics bij Zalando.

Het eerste product dat met invite only beschikbaarheid is een sneaker van FENTY x PUMA Avanti.

comments powered by Disqus