2theloo vernieuwt toiletbeleving

2theloo vernieuwt toiletbeleving
  • 31 januari 2024
  • Redactie

Vanaf vandaag ervaren bezoekers in Hoog Catharijne in Utrecht een vernieuwde toiletbeleving. 2theloo onthult namelijk de gerenoveerde toiletfaciliteit in het winkelcentrum.

2theloo heeft met zorg de bestaande locatie nabij het foodcourt en de parkeergarage gerenoveerd en afgestemd op de verfijnde merkidentiteit en eigentijdse toiletbeleving voor de bezoekers van het winkelcentrum.

Bezoekers krijgen niet alleen toegang tot een vernieuwde en eigentijdse toiletbeleving, maar krijgen met de entreevoucher tevens korting op een product uit het vernieuwde retail-assortiment. Daarnaast zijn enkele digitale elementen toegevoegd, met onder meer slimme toepassingen in de spiegels en nieuwe visuals die de moderne uitstraling van de vernieuwde ruimte versterken.

De introductie van nieuwe slimme toegangspoorten, ontwikkelt in samenwerking met partner TSG, benadrukt het streven naar een geavanceerde en moeiteloze gebruikerservaring. 'Natuurlijk zijn we hartstikke trots op deze gerenoveerde toiletfaciliteit in Hoog Catharijne', zegt Chris Meijers, CEO van 2theloo. 'Deze locatie sluit aan bij onze aangescherpte merkidentiteit en eigentijdse visie op toiletvoorzieningen. Wij geloven in het creëren van een toiletconcept dat niet alléén voldoet aan de verwachtingen van onze bezoekers, maar dat deze doet overtreffen. Toiletbezoek moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook verrassend leuk. Op deze vernieuwde locatie in Utrecht komen deze uitgangspunten bij elkaar.'

Het Nederlandse 2theloo exploiteert ruim 175 openbare toiletten op tankstations langs de snelweg, in winkelcentra, op treinstations door heel Europa, evenals op iconische toeristische bestemmingen zoals de Notre Dame en het Louvre in Parijs en Covent Garden in Londen.

comments powered by Disqus