Massaontslag bij callcenter: klap voor lokale economie

Massaontslag bij callcenter: klap voor lokale economie
  • 19 januari 2024
  • Redactie

In een forse tegenslag voor de lokale economie heeft VS Direct Fulfillment, voorheen gelinkt aan L Brands, massaontslag aangekondigd bij haar contactcenter in Kettering, Ohio.

Naar verwachting worden ongeveer 120 werknemers getroffen door deze drastische maatregel. Het contactcenter bestaat al meer dan 25 jaar en is al die jaren een vast onderdeel van de lokale gemeenschap. Op haar hoogtepunt in februari 2020 werkten er ongeveer 900 werknemers.

Het contactcenter bood telefonische ondersteuning voor twee belangrijke merken: Victoria's Secret en Bath & Body Works. Beiden waren onderdeel van L Brands voordat het in de zomer van 2021 werd opgesplitst in twee afzonderlijke entiteiten.

comments powered by Disqus