Teleperformance opnieuw gecertificeerd door Verego

Teleperformance opnieuw gecertificeerd door Verego
  • 12 januari 2024
  • Kel Koenen

Teleperformance heeft bekendgemaakt dat het voor de tiende keer jaar de CSR-certificering van Verego heeft ontvangen. De scores van het bedrijf behoren wederom tot de hoogste in alle vijf categorieën binnen de sector.

Teleperformance is op het gebied van corporate social responsibity (CSR) gecertificeerd in de vijf belangrijkste gebieden: leiderschap, ethiek, personeel, gemeenschap en milieu. Volgens Verego respecteert Teleperformance niet alleen de normen binnen de industrie, maar overtreft deze ook.

'De inspanningen van Teleperformance om sociale kwesties aan te pakken en ethische besluitvorming binnen de organisatie te blijven versterken, bevestigen haar toewijding aan betekenisvolle maatschappelijke verantwoordelijkheid', stelt Fran McNulty, hoofd certificatie-assessor bij Verego. 'Door de uitdaging aan te gaan om CSR-beleid over een wereldwijd bedrijf te implementeren, heeft Teleperformance een aanzienlijke kans om positieve impact te realiseren die het aan de voorhoede van zijn industrie zal plaatsen.'

De bedrijfsbrede certificering is gebaseerd op een zes maanden durende beoordeling van de wereldwijd diverse operaties van Teleperformance op 26 locaties.

comments powered by Disqus