Google Pay beschikbaar voor ING-klanten

Google Pay beschikbaar voor ING-klanten
  • 12 maart 2024
  • Kel Koenen

ING introduceert Google Pay als een nieuwe betaalmethode voor haar klanten met Android-telefoons, waarmee een naadloze en verbeterde customer journey wordt beloofd. Deze stap markeert een significante verbetering in het betaalproces.

Met de integratie van Google Pay in de ING Mobiel Bankieren App kunnen klanten hun betaalproces aanzienlijk versimpelen. Het toevoegen van een betaalpas aan Google Wallet is gemakkelijk te realiseren via de app, voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Hans Overeem, Head of Payments bij ING in Nederland, benadrukt het gemak en de toegankelijkheid die Google Pay biedt en noemt het een antwoord op de veelgehoorde wens van klanten voor meer betaalgemak.

Google Pay, wereldwijd erkend voor zijn wallet-oplossing, breidt met deze integratie de mogelijkheden voor de ING-klant verder uit. Naast het toevoegen van betaal- en creditcards, kunnen gebruikers ook andere klantkaarten, zoals concerttickets, opslaan in hun Google Wallet. Dit betekent dat klanten alles wat ze nodig hebben voor betalingen en meer kunnen beheren vanuit één centrale locatie, waarmee de customer journey aanzienlijk wordt verbeterd.

Bovendien onderstreept ING's aankondiging de intentie om op korte termijn ondersteuning te bieden voor geschikte smartwatches, waardoor klanten nog meer flexibiliteit en gemak krijgen in hoe zij betalingen verrichten.

comments powered by Disqus