Budget Energie in race voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Budget Energie in race voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland
  • 10 april 2024
  • Redactie

Budget Energie is één van de 45 organisaties die in de race zijn voor de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024. Vijf koplopers per branche zijn nu bekend en Budget Energie is een van de vijf finalisten in de energiebranche.

Op 14 mei aanstaande wordt bekend gemaakt wie de branchewinnaars zijn en wie de grote algehele winnaar is van het langstlopende, onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid van Nederland. Naast Budget Energie behoren Delta, ENGIE, Essent en Greenchoice tot de vijf koplopers in de energiesector.

Er zijn in totaal negen categorieën voor bedrijven en één voor goede doelen. Op dit moment zijn nog 45 bedrijven in de race om winnaar te worden in hun branche en de overall titel te grijpen als Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024. De vijf goede doelen strijden om de titel in hun eigen categorie.

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland wordt sinds 2007 uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MarketResponse. Het is een doorlopend, onafhankelijk onderzoek naar de waardering van klanten voor alle grote landelijke bedrijven en goede doelen in Nederland. De ranglijst wordt niet bepaald door een jury of publieksstemmen, maar is gebaseerd op continue meting van de waardering van klanten.

comments powered by Disqus