Teleperformance opent derde vestiging in Paramaribo

Teleperformance opent derde vestiging in Paramaribo
  • 18 april 2024
  • Kel Koenen

Teleperformance heeft haar derde pand in Paramaribo geopend. De uitbreiding en nieuwe vestiging symboliseert een mijlpaal in de groei van het bedrijf in Suriname en benadrukt het streven om alle medewerkers te voorzien van een optimale werkomgeving.

'De locatie en de veelbelovende toekomst die we zagen, hebben ons doen besluiten te investeren in de renovatie van dit pand', verklaart Norbert van Liemt, ceo Teleperformance Benelux & Suriname. 'We kunnen nu met zekerheid bevestigen dat dit pand voldoet aan onze hoge standaarden, dezelfde hoge standaarden die gelden voor Europese normen. Het is voor ons van groot belang dat alle collega's in alle drie onze landen hetzelfde gevoel ervaren en onder dezelfde omstandigheden hun werk kunnen doen.'

Het grote pand aan de Klipstenenstraat heeft een oppervlakte van 2900 vierkante meter en huisvest in totaal 454 werkplekken, waardoor het plaats biedt aan meer dan 400 medewerkers. Met twee recreatieruimtes, drie trainingsruimtes en een parkeergelegenheid voor 130 auto's, staat het nu al bekend als één van de meest imposante gebouwen in Paramaribo. Het biedt niet alleen mogelijkheden voor nieuwe werkgelegenheid, maar draagt ook bij aan de economische ontwikkeling door kansen te creëren voor lokale gemeenschappen. Van Liemt: 'Door onze ontwikkeling en groei in Suriname creëren we ook steeds meer banen en doorgroeimogelijkheden voor young professionals in het land.'

De officiële opening van het pand vond op 17 april plaats met een feestelijke ceremonie. 'De gunstige arbeidsmarkt, de hoge kwaliteit van dienstverlening die collega’s laten zien en de hoge retentie hebben deze expansie mogelijk gemaakt', stelt Van Liemt. 'En we zijn er nog niet! Er wordt volop gebouwd aan wederom een nieuw pand, dat ook binnenkort geopend zal worden. Wordt dus snel vervolgd.'

Teleperformance is sinds 2015 actief in Suriname, met de eerste offshore locatie in Paramaribo. Na de recente integratie van Majorel en de daaropvolgende toevoeging van Alembo aan het concern, telt Teleperformance Suriname nu bijna 1700 medewerkers.

comments powered by Disqus