Bol.com laat klanten producten bestellen met vingerafdruk

Bol.com laat klanten producten bestellen met vingerafdruk
  • 25 January 2016
  • Redactie

Gebruikers van de Android-app van bol.com kunnen nu ook bestellingen plaatsen met hun vingerafdruk. Met een wachtwoord inloggen hoeft dus niet meer.

Bestellen met je vingerafdruk is beschikbaar op toestellen met een ingebouwde fingerprintscanner, bijvoorbeeld de nieuwste toestellen van Huawei, Samsung, HTC. De nieuwe bestelmethode is niet verplicht, ook het reguliere inlogproces blijft beschikbaar. De app, die eerder al is gelanceerd voor iOS-klanten, is volledig geïntegreerd met het bol.com account, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun bestellingen, facturen en ebooks. Doorontwikkeling van de applicatie gebeurt op basis van de feedback die gebruikers rechtstreeks vanuit de app geven.

In de banksector maakt men al langer gebruik van het multifunctionele karakter van de vingerafdruk, waaronder bij ING en Bunq.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link