Productreviews toegevoegd op Kiyoh

Productreviews toegevoegd op KiyOh
  • 27 juni 2016
  • Redactie

Naast klantbeoordelingen over webshops bevat het platform van KiyOh nu ook reviews over producten en diensten. Dat meldt Thuiswinkel.org op zijn website.

Nu het ook mogelijk is om reviews over specifieke producten en diensten te verzamelen met het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem, krijgen organisaties ‘nog betere feedback van klanten’ en kunnen zij hun aanbod beter aan laten sluiten op de klantwensen, aldus de belangenvereniging.

Combi
Het vragen van een productreview wordt via Kiyoh gecombineerd met de beoordeling over de webshop. ‘Je hoeft de klant dus maar één keer te benaderen’, spiegelt Thuiswinkel.org voor. Een afbeelding van het product in kwestie wordt met een beschrijving getoond in het invoerscherm, zodat duidelijk is waar het om gaat. Webwinkeliers kunnen zelf besluiten of en waar ze de artikelbeoordelingen willen tonen. Meest voor de hand liggend zijn de productpagina´s.

The Feedback Company, dat driekwart jaar terug een samenwerking aanging met Opiness, biedt vergelijkbare mogelijkheden.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link