Watermelon kopje onder

Watermelon kopje onder
  • 28 juli 2016
  • Redactie

De rechtbank in Utrecht heeft vanmorgen het faillissement van Watermelon uitgesproken. Dat meldt mede-oprichter Alexander Wijninga. De aanbieder van een klantenservicetool waarmee bedrijven makkelijk met klanten kunnen WhatsAppen kreeg het in maart dit jaar aan de stok met WhatsApp.

In zijn Facebookpost schrijft Wijninga dat het ‘een zwarte dag’ is en dat de afgelopen weken enorm zwaar waren voor Watermelon. ‘Zoals je wellicht weet, hebben we in maart een sommatie ontvangen van Whatsapp. Dat heeft de bedrijfsvoering voor ons niet makkelijker gemaakt. We hebben er alles aan gedaan om Watermelon voort te zetten, maar door interne meningsverschillen kregen Charl (Haas, red.) en ik het helaas niet voor elkaar om het bedrijf draaiende te houden. We hebben daarom moeten besluiten om er mee te stoppen en Watermelon als bedrijf te beëindigen.’ Aanvullend geeft hij aan dat dit het beste besluit is dat zij in deze situatie konden nemen.

Begin dit jaar ontving het bedrijf nog € 150.000 investeringsgeld. Kort daarna, in maart, kreeg de Utrechtse start-up het aan de stok met WhatsApp.

comments powered by Disqus