Dreamforce doet Amsterdam aan

Dreamforce doet Amsterdam aan
  • 23 november 2016
  • Redactie

Einstein stal begin oktober al de show tijdens Dreamforce ’16, gisteren deed ‘hij’ het dunnetjes over in Amsterdam. Ruim 1.200 mensen kwamen naar de Beurs van Berlage, waar het event van Salesforce plaatshad. Hierbij wat quotes, foto’s en tweets van de dag.

‘Sciencefiction uit onze jeugd begint werkelijkheid te worden. Artificial intelligence verandert de manier waarop we in contact staan. Einstein is jouw eigen kleine datawetenschapper, die als het ware over jouw schouder meekijkt.’ - Reinier van Leuken, principal solution engineer bij Salesforce.


‘Een Trailblazer is een baanbreker, een pionier. Om dat te zijn en het verschil te maken voor de klant, heb je een gedegen technologie-, leer- en businessmodel nodig. Schneider Electric is een goed voorbeeld van een Trailblazer.’ - Jeroen Heijmans, regional VP van Salesforce.
‘We leven in een wereld met meer interactie en meer data. Klanten veranderen en hun verwachtingen nemen toe. Van bedrijven verwachten ze bijvoorbeeld dat hun voorkeuren bekend zijn.’ - Chris Ciauri, executive vice president EMEA van Salesforce.

‘De grap is dat ik, de oudste medewerker binnen de Salesforce-organisatie, als bedrijfsfuturist verantwoordelijk ben voor de toekomst.’ - Peter Schwartz, senior VP Strategic Planning bij Salesforce.


Lees hier meer over de Amerikaanse editie van Dreamforce ’16.

comments powered by Disqus