Start inschrijving Plantronics Team Trophy

Start inschrijving Plantronics Team Trophy
  • 9 november 2016
  • Redactie

Facilitaire en inhouse contactcenters die willen deelnemen aan de Plantronics Team Trophy 2017, kunnen zich daar vanaf nu voor inschrijven. De opbrengst van alle donaties is bestemd voor War Child, het goede doel van aankomende editie.

Omdat het bijdraagt aan de trots op je werk. Omdat het een reëel en positief beeld geeft van het werken in een contactcenter. Omdat je een steentje wilt bijdragen aan de maatschappij. En omdat je de activiteiten van War Child van harte ondersteunt. Redenen genoeg om in 2017 met je contactcenter deel te nemen aan de Plantronics Team Trophy. Lees hier de uitkomst van afgelopen editie.

In totaal biedt de PTT plaats aan maximaal 10 deelnemende contactcenters, zowel facilitair als inhouse. Alle deelnemers krijgen ruim het podium tijdens de feestelijke uitreiking van de NCCA Awards op het CustomerFirst Gala in april 2017.

Bekijk hieronder de oproep van Victor Reinier, ambassadeur van War Child:

comments powered by Disqus