Vueling lanceert digitale reisassistente

Vueling lanceert digitale reisassistente
  • 23 februari 2017
  • Redactie

Luchtvaartmaatschappij Vueling breidt de appvoorziening voor reizigers uit met EVA. Deze digitale assistente helpt reizigers bij de voorbereiding vooraf en stuurt meldingen op de luchthaven.

Gebruikers krijgen op meerdere momenten begeleiding van EVA, bijvoorbeeld bij het inchecken, aan de gate of bij de bagageband. Met de chatfunctie is het mogelijk om vragen te stellen over praktische zaken. In een timeline staat daarnaast de meest nuttige informatie voor de reis, zoals toegang tot de boarding pass of de status van een vlucht.

Lokalisatie
Eenmaal op de luchthaven kunnen meldingen worden aangezet, die op basis van het geolokalisatiesysteem worden verstuurd. Ze geven bijvoorbeeld de balie aan waar koffers moeten worden afgeven of de gate waarheen de reiziger zich dient te begeven.

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Eerder kwamen onder meer Corendon en Vodafone al met een service-app waarin ook een chatfunctie is opgenomen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link