Nominaties CustomerFirst Vakprijzen 2017

Nominaties CustomerFirst Vakprijzen 2017
  • 15 maart 2017
  • Redactie

Stichting NCCA maakt vandaag de genomineerden voor de CustomerFirst Vakprijzen 2017 bekend. De belangrijkste prijs voor professionals in customer service maakt deel uit van het CustomerFirst Gala, een gezamenlijk initiatief van Stichting NCCA, SAMR en CustomerFirst, dat donderdag 20 april plaatsvindt in het Beatrix Theater in Utrecht.

In een besloten bijeenkomst zijn de vier juryvoorzitters van de CustomerFirst Vakprijzen deze week gekomen tot een selectie van vijftien genomineerden. Zij vertegenwoordigden de categorieën Customer Strategy, HRM, Technology en Partnership. Het nomineren kwam tot stand op basis van uitgebreide beschrijvingen van de ingediende cases. De komende periode gaan de juryleden op pad voor een bezoek op locatie bij alle genomineerden. Bedrijven die zich inschrijven voor de CustomerFirst Vakprijzen doen met aansprekende cases - beoordeeld door een onafhankelijke jury - een gooi naar één van de prestigieuze prijzen.

Dit zijn de nominaties voor aankomende editie (per categorie en in willekeurige volgorde):

Customer Strategy Award
- FBTO Achmea
- TMG
- Samsung
- Conduent

HRM Award
- NUON
- Eneco
- Kalff
- Simyo

Partnership Award
- Teleperformance / Symantec
- The Webcare Company / Philips Lighting
- Teleperformance / Samsung

Technology Award
- De Bijenkorf
- Conduent
- Eneco
- Centraal Beheer

Donderdag 20 april wordt tijdens het CustomerFirst Gala bekend welke cases met een award worden beloond. Ook worden op deze feestelijke avond publieksprijzen (Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland / Klantvriendelijkste Medewerker van Nederland) en een MVO-prijs (Plantronics Team Trophy) uitgereikt.

comments powered by Disqus