Sitecore erkend als leider door Gartner

Sitecore erkend als leider door Gartner
  • 24 January 2018
  • Redactie

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner classificeert het Sitecore Experience Platform als leider in het Magic Quadrant van 2018. Het softwarebedrijf wordt geverifieerd door zijn ‘ablility to execute’ en ‘completeness of vision’.

Sitecore integreert zijn content management- en bedrijfsinterne digitale marketingtools met een centrale database van real-time data over multichannel klantervaringen. De overkoepelende verbinding van de informatie over klantprofielen geeft organisaties de mogelijkheid om de context achter elke klantinteractie te begrijpen en daarop te reageren.

Markt Frost, ceo van Sitecore: ‘We menen dat de conclusies van Gartner onze visie verder bevestigen om niet alleen klanten te bereiken, maar ook hun voorkeuren te begrijpen en erop te reageren via één enkel geïntegreerd platform.’

Zie ook: Magic Quadrant 2017 brengt CCaaS-markt in kaart

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link