Apptime lanceert nieuwe in-app functies

Apptime lanceert nieuwe in-app functies
  • 16 maart 2018
  • Redactie

De door Pegamento ontwikkelde mobiele app voor klantcontactprofessionals Apptime lanceert deze week nieuwe functionaliteiten. Door deze aanvulling hebben managers meer de regie over de invulling van roosters van werknemers.

Gebruikers kunnen nu via de app hun rooster aanpassen door diensten te ruilen, laat de softwareleverancier weten. Over de nieuwste toevoeging vertelt Serge Poppes, CEO van Pegamento: ‘Op een bepaald punt wens je natuurlijk maar één app die de vele functionaliteiten kan bundelen in plaats van tien verschillende apps.’

Omslachtig
Poppes noemt tevens de omslachtigheid waar ondernemers nog regelmatig mee werken: ‘Excel of een aparte WFM-tool wordt gebruikt voor het maken van een rooster. […] Om nog maar te zwijgen over het intranet, waar bedrijfsspecifieke informatie te vinden is. En dan is er het management dat ook graag wil zien wat er gebeurt. Daar zijn vaak ook weer aparte omgevingen voor.’

De app verzamelt data vanuit onderliggende applicaties en systemen, waarna deze beschikbaar worden gesteld aan de gebruiker. Lees in het interview met Serge Poppes meer over de mobiele app in kwestie. 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link