Zwols contactcenter voor PCS

Zwols contactcenter voor PCS
  • 26 juni 2018
  • Redactie

Klantcontactspecialist PCS opent maandag 2 juli zijn vierde contactcenterlocatie in Zwolle. De ‘futureproof’ vestiging is 1.200 m2 en biedt initieel ruimte voor honderd nieuwe werkplekken en kan nog verder worden uitgebreid.

‘Afgelopen jaren is PCS sterk gegroeid door de aanwas van nieuwe klanten en opschaling bij bestaande klanten. Uitbreiding van werkplekken was hiermee echt noodzakelijk geworden’, licht CCO Ilja Gleiser toe. Volgens Mohlad Hassan, ceo van PCS, is de keuze voor Zwolle niet toevallig: ‘Deze regio bevat nog veel arbeidspotentieel en sluit hiermee uitstekend aan op onze recruitmentstrategie. Uitbreiding van nieuwe wervingsgebieden stond al enige tijd op ons verlanglijstje. Daarnaast kregen wij een uitgelezen kans om op deze fantastische locatie een mooi en ‘futureproof’ contactcenter op te tuigen, een prachtige aanvulling op onze bestaande locaties. Wij slaan hiermee de welbekende twee vliegen in een klap.’

Met deze stap groeit de organisatie naar ruim 550 contactcenterseats in Nederland en geeft het nationaal invulling aan de verdere groeistrategie. Het aantal werplekken van Mifratel Groep stijgt hiermee naar respectievelijk 2.000 werkplekken, verdeeld over elf contactcenterlocaties verdeeld over Nederland, België, Luxemburg, Marokko en Bulgarije.

comments powered by Disqus