Appen met Etihad

Appen met Etihad
  • 23 juli 2018
  • Redactie

Etihad Airways biedt zijn klanten sinds kort in staat om via WhatsApp vragen te stellen en klachten in te dienen. In eerste instantie is het nieuwe klantcontactkanaal alleen te gebruiken door ‘premium’ passagiers die zich bevinden op de internationale luchthaven van Abu Dhabi.

Naast het bieden van de optie om rechtstreeks met customer servicemedewerkers te communiceren, zal de WhatsApp Business-oplossing in de nabije toekomst worden uitgebreid om klanten bijvoorbeeld te voorzien van updates over hun vlucht. Robin Kamark, CCO bij Etihad Airways, vindt de nieuwe service een logische stap. ‘Wereldwijd maken mensen dagelijks gebruik van WhatsApp. Voor hen is dit dan ook een ideaal kanaal om te communiceren met hun vliegtuigmaatschappij en om de meest actuele reisinformatie te ontvangen.’

Begin dit jaar had de Nederlandse introductie van WhatsApp Business plaats.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link