Koramic2Engage in zee met Frontline

Koramic2Engage in zee met Frontline
  • 24 juli 2018
  • Redactie

Om te zorgen voor een optimale ervaring voor klanten, is customer care-expert Koramic2Engage een samenwerking aangegaan met Frontline. Laatsgenoemd bedrijf, dat de totale service- en supportdienstverlening van Genesys PureConnect verzorgt, moet Koramic2Engage helpen 'de digitale mogelijkheden volledig te benutten, zowel via menselijke als digitale interactie'.

Koramic2Engage nam begin 2017 Call-IT over van USG People. Het Nederlandse en Belgische personeelsbestand werd daarmee uitgebreid met 575 medewerkers. Naar eigen zeggen versterkte deze overname voornamelijk de Nederlandse positie.

Met Frontline is de Kortrijkse customer care-expert een strategische samenwerking voor vijf jaar aangegaan.

comments powered by Disqus