Nieuw bewind bij Quality Contacts

Nieuw bewind bij Quality Contacts
  • 04 september 2018
  • Redactie

Gijsbert van der Meulen is half augustus gestart als directeur van Quality Contacts. Hij volgt hiermee de huidige directeuren Age de Jong en Niels Vader op, die als aandeelhouders en Raad van Bestuur nauw betrokken zullen blijven bij de klantcontactorganisatie.

Met de komst van Van der Meulen (zie foto onderaan) geeft de huidige directie naar eigen zeggen invulling ‘aan de wens om iets meer afstand te nemen’. ‘We hebben met veel liefde en inzet de organisatie opgebouwd. Daar zijn we trots op. Juist daarom is het heel prettig om met vertrouwen een stap terug te doen en ons deels te gaan richten op nieuwe dingen’, laat Age de Jong weten. ‘Weg zijn we zeker niet, daarvoor zit Quality Contacts nog veel te veel in ons hart.’

Koers
Afgelopen periode raakte de nieuwe directeur van het klantcontactbedrijf op de achtergrond al bekend met alle lopende zaken alvorens in functie te treden. Sowieso vervulde hij in het verleden op interim basis reeds verschillende rollen binnen Quality Contacts. ‘We wisten dus wie en welke kwaliteiten we in huis haalden toen we met hem het gesprek aan gingen’, licht Niels Vader toe. ‘Dat Gijsbert zelf ook al jaren ondernemer is en zijn eigen bedrijven heeft, geeft ons alle vertrouwen dat hij de organisatie weet uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen.’

Van der Meulen (1976) is een bekend gezicht binnen de contactcenterbranche, onder meer als eigenaar/directeur van Ad Hoc Data. ‘Vanaf de eerste ontmoeting ben ik altijd gecharmeerd geweest van Quality Contacts. Toen ik de vraag kreeg om de verdere koers te bepalen en met het team daar invulling aan te geven, vond ik dat een geweldige kans. Eentje om met beide handen aan te grijpen!’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link