Elkaar de hemel in prijzen op Marktplaats

Elkaar de hemel in prijzen op Marktplaats
  • 3 oktober 2018
  • Redactie

Marktplaats lanceert vandaag een nieuw systeem genaamd ‘Marktplaats Ervaringen’. Met de nieuwe optie kunnen gebruikers met een sterrenwaardering het oordeel toevoegen aan andermans profiel.

Het platform gaf eind augustus te weten de ratingfunctie in een pilot te testen. Zowel potentiële kopers als verkopers kunnen nu beoordelingen achterlaten nadat zij een succesvolle deal hebben gesloten. Op profielpagina’s komen de gemiddelde beoordelingen te staan van de gebruikers.

Een oogopslag
Doel van de nieuwe functie is om Marktplaats betrouwbaarder te maken en meer vertrouwen te scheppen bij de gebruikers. Ceo Olivier van Duijn: ‘De positieve ervaringen, maar ook de minder goede ervaringen of verbeterpunten bleven tot op heden altijd verborgen. Marktplaats Ervaringen laat nu in een oogopslag zien dat iemand bijvoorbeeld altijd snel betaald of zijn producten altijd voldoen aan de omschrijving en in goede staat verkeren.’

comments powered by Disqus