Focus Feedback strikt ‘Mr. Tevreden’

Focus Feedback strikt ‘Mr. Tevreden’
  • 5 november 2018
  • Redactie

Govert Janssen, in het customer experience speelveld ook wel bekend als ‘Mr. Tevreden’, heeft zich verbonden aan Focus Feedback. Dit in Rijen gevestigde bedrijf verzorgt NPS-metingen en biedt organisaties inzicht in klantloyaliteit.

Janssen is één van de oprichters van Opiness en was als aandeelhouder betrokken bij The Feedback Company. In het voorjaar van 2017 verkocht hij zijn belangen in deze organisaties om zich vervolgens te gaan richten op nieuwe uitdagingen. ‘Mijn passie zit vooral in het bedenken van oplossingen voor onderzoek naar klantbeleving bij grote organisaties, zodat zij daarmee het vliegwiel van bevlogen medewerkers en enthousiaste klanten echt op gang kunnen brengen. Ik vind het dan ook fantastisch om nu met Focus Feedback op zoek te gaan naar grote organisaties die de klantbeleving willen optimaliseren en hen daarbij te helpen’, aldus Janssen.

Focus Feedback wordt momenteel ingezet in nagenoeg dertig landen wereldwijd. Oprichter en ceo Dave Wurms: ‘Deze positie willen we verder uitbouwen en versterken bij organisaties in binnen- en buitenland. Wij zijn ervan overtuigd dat Govert een uitstekend profiel heeft om onze ambitie waar te maken.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link