Frost & Sullivan bekroont Webhelp

Frost & Sullivan bekroont Webhelp
  • 15 november 2018
  • Redactie

Webhelp wint de ‘European Market Leadership Awards’. De bekroning van de prijs is volgens Webhelp het gevolg van een sterke focus op agile CX-oplossingen.

Frost & Sullivan reikt jaarlijks de Europeran Market Leadership Award uit aan de organisatie die toegevoegde waarde realiseert voor klanten en grote groei weet door te maken. De uitreiker zegt dat de prijs te danken is aan het blijven omarmen van het start-up-denken en de ambitie van Webhelp om wendbaar te opereren. Het Amerikaanse analistenbureau becommentarieert: ‘In de loop van de tijd heeft Webhelp een reputatie opgebouwd als authentieke partner in customer experience, wat haar klanten op hun beurt helpt om de grenzen van de CX te verleggen door middel van multichannel-oplossingen.’

Verovering
De expert in customer experience en business outsourcing nam afgelopen mei Runway BPO over, wat voor Webhelp de deuren opende in Estland, Litouwen, Oekraïne en Spanje. Ceo Ronald van Schijndel: ‘We zijn ook in Nederland enorm trots op deze award, die voelt als een bevestiging dat we de juiste koers varen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link