Online hulp voor nieuwe Beren

Online hulp voor nieuwe Beren
  • 30 april 2019
  • Redactie

Restaurantketen De Beren lanceert morgen De Beren Academy: een trainingsprogramma voor nieuwe medewerkers. Onderdeel hiervan is een nieuwe online tool die door huidige medewerkers is ontwikkeld.

De trainingen sluiten volgens de keten naadloos aan op de functie binnen de restaurants door de invloed van huidige medewerkers op het programma. Middels video’s die door collega’s zijn gemaakt worden nieuwelingen klaargestoomd op de horecawerkzaamheden, zoals een uitleg over het maken van een goede kop koffie of hoe het koffiezetapparaat moet worden gepoetst.

Gamification
Het nieuwe trainingsprogramma richt zich niet alleen op nieuwe medewerkers. Diverse modules maken het volgens De Beren ook mogelijk voor huidige medewerkers om door te groeien binnen het bedrijf. De organisatie stelt hen in staat om middels video’s en games te leren over de volgende functie in de rangorde. Leidinggevenden kunnen de leercurve van medewerkers online controleren, waarbij het de bedoeling is dat medewerkers worden beloond wanneer er sprake is van progressie.

comments powered by Disqus