All-in op EX: de beste werkplekken ter wereld

All-in op EX: de beste werkplekken ter wereld
 • 4 oktober 2019
 • Redactie

Naast de nationale ranking stelde Great Place to Work in samenwerking met business magazine Fortune een top 25 op van de beste werkplekken ter wereld. De onderzoekers stellen vast dat de helft van de werknemers wereldwijd niet een goede employee experience ervaren, maar de uitblinkende organisaties de EX-lat hoog leggen.

‘Het is een grote uitdaging om een cultuur vol vertrouwen te creëren welke goed is voor medewerkers in vele landen over de hele wereld. Deze organisaties hebben leiders met lef die de competitie tot een hoger niveau brengen. Ze tonen miljoenen organisaties wereldwijd aan dat het mogelijk én wenselijk is om een ‘great place to work’ voor iedereen te creëren’, luidt het commentaar van Great Place to Work Inc. ceo Michael Bush.

Voor het internationale onderzoek werden meer dan 12 miljoen medewerkers en 8.000 organisaties ondervraagd, uit 58 landen en regio's. Net als bij alle nationale verslagen, bestaat het onderzoek enerzijds uit een medewerkersonderzoek en anderzijds uit een evaluatie van het werkgeversbeleid.

Top 10

 1. Cisco
 2. Hilton
 3. Salesforce
 4. DHL Express
 5. Mars Inc.
 6. SAP SE
 7. EY
 8. Stryker Corporation
 9. SAS
 10. Workday
comments powered by Disqus