‘Vitale bedrijven maken het verschil’

‘Vitale bedrijven maken het verschil’
  • 28 november 2019
  • Redactie

De vijftig vitaalste bedrijven van Nederland zijn bekendgemaakt. De lijst is samengesteld op basis van de zogenoemde Net Vitality Score (NVS) van de verschillende organisaties, die weer berekend is aan de hand van een energiescan.

De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland, een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland in samenwerking met Lifeguard en Intermediair, is dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Volgens de genoemde partijen investeren de vijftig vitaalste bedrijven het meest in het energieniveau van hun medewerkers en daarmee in een duurzaam succes voor de toekomst. Denk hierbij aan een hogere betrokkenheid van de medewerkers, minder verzuim en een betere teamsfeer.

Win-win
Vitale bedrijven zijn bewezen succesvollere ondernemingen en presteren op de lange termijn beter, beweren de initiatiefnemers. Medewerkers die zich prettig voelen zijn niet alleen gelukkiger, maar ook minder vaak ziek en zelfs aantoonbaar productiever. 'We zijn een groot deel van onze tijd op ons werk en onze vitaliteit is essentieel voor onze gezondheid, maar ook voor onze bijdrage op het werk’, meent juryvoorzitter Louise Gunning uit. ‘Vitaliteit kunnen we positief beïnvloeden en bedrijven die dat doen maken én merken het verschil.’

Wie van deze 50 bedrijven er met de landelijke titel vandoor gaat, wordt donderdag 5 december bekendgemaakt. Lees hier wie in 2016 als meest vitaal uit de bus kwam.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link