Amazon.nl zet in op ‘beste klantervaring’

Amazon.nl zet in op ‘beste klantervaring’
  • 10 maart 2020
  • Redactie

De Amerikaanse retailer Amazon maakt vandaag zijn debuut in Nederland. ‘We gaan altijd voor de lange termijn bij Amazon en streven naar de beste klantervaring in Nederland’, laat Roeland Donker, country manager bij Amazon.nl, weten.

Klanten kunnen vanaf dinsdag terecht op de betreffende webshop voor meer dan 100 miljoen producten in ruim 30 categorieën, zoals elektronica, keukenapparatuur, kleding, speelgoed en woonartikelen. Bestellingen boven de €20, die worden verkocht en bezorgd door Amazon, worden gratis geleverd.

Klantverwachting
‘Met Amazon.nl willen we geven waar onze Nederlandse klanten ons om vroegen: de mogelijkheid om in een Nederlandstalige Amazon-winkel te kopen, met toegang tot een lokaal en internationaal productaanbod van Amazon en betrouwbare verkopers, gekoppeld aan snelle bezorging. Het is onze missie Nederlandse klanten een uitgebreid productassortiment, lage prijzen en gemak te bieden en we zullen er alles aan doen om aan hun verwachtingen te voldoen’, aldus Alex Ootes, vicepresident EU Expansion bij het Amerikaanse retailbedrijf.

Zijn Nederlandse collega Roeland Donker vult aan: ‘We werken dagelijks keihard aan het uitbreiden van ons assortiment, lage prijzen en een gebruiksvriendelijke winkelervaring om het vertrouwen van de Nederlandse consument te winnen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link