Coca-Cola positioneert personeel op #1

Coca-Cola positioneert personeel op #1
  • 30 maart 2020
  • Redactie

The Coca-Cola Company zet met ingang van april alle commerciële uitingen stop van de merken die onder dit concern vallen. Het bedrijf doet dit omdat ‘in deze uitzonderlijke tijden de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers en de samenleving op de eerste plaats staan’.

In plaats van te adverteren schenkt de frisdrankgigant wereldwijd ruim $ 120 miljoen om de hulpverlening in getroffen gemeenschappen te ondersteunen in de strijd tegen het coronavirus. De donaties gaan naar de aankoop van beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen, plus het bieden van drank en voedselpakketten aan kwetsbare groepen en zorgpersoneel.

‘We doen dit omdat we geloven dat dit de juiste keuze is en omdat we alleen door samen te werken een verschil kunnen maken’, citeert Adformatie het merk op basis van een post van Coca-Cola op social media.

comments powered by Disqus