COVID-19 vliegt nieuw beleid in bij Qatar Airways

COVID-19 vliegt nieuw beleid in bij Qatar Airways
  • 12 maart 2020
  • Redactie

Qatar Airways hanteert momenteel een soepel beleid voor passagiers die hun geplande vlucht (kosteloos) willen omboeken of een voucher wensen te ontvangen in geval van wijziging van hun reisplannen. Doel van deze flexibiliteit is om reizigers ‘vertrouwen en gemoedsrust te geven bij het boeken van vluchten, gezien het coronavirus en de impact hiervan op reizen wereldwijd’.

Passagiers die al vluchten hebben geboekt of nog zullen boeken voor reizen tot 30 juni 2020, krijgen van Qatar Airways de kans om de data van hun boeking wijzigen of hun ticket om te ruilen voor een reisvoucher met een geldigheidsduur van één jaar. Beide opties gelden tot drie dagen voor vertrek.

Klantvertrouwen
‘De veiligheid, bescherming en goede gezondheid van onze passagiers en medewerkers vormen onze hoogste prioriteit’, verzekert Akbar Al Baker, chief executive bij Qatar Airways Group. ‘Hoewel we de hoogste hygiënestandaarden hanteren in alle geledingen van de bedrijfsvoering, erkennen we dat sommige passagiers hun bestaande reisplannen mogelijk wensen aan te passen. We hopen dat dit nieuwe beleid, naast onze degelijke reputatie op het gebied van hygiëne en veiligheid, onze passagiers in staat stelt om met het volste vertrouwen te reizen.’

Lees ook:

comments powered by Disqus