Ommelander opent digitale CX-boeg

Ommelander opent digitale CX-boeg
  • 02 maart 2020
  • Redactie

Het Ommelander Ziekenhuis in Groningen stelt bezoekers sinds kort in staat hun ervaringen digitaal te delen. Maandelijks worden gemiddeld 300 zogeheten ervaringskaarten handgeschreven bij het ziekenhuis ingeleverd, maar dat kan nu dus ook online.

Deze extra service past volgens het Ommelander Ziekenhuis in de strategie waarbij het gemak en de dienstverlening voor de patiënt voorop staat. ‘Wij zijn een laagdrempelig ziekenhuis en feedback in de vorm van patiëntervaringen wordt zeer op prijs gesteld. Niet in de laatste plaats omdat dit de zorg ten goede komt.’

De papieren versie van de ervaringskaart blijft voorlopig nog bestaan. Op de balies van de poliklinieken ligt daarnaast nu een flyer met daarop instructies voor het gebruik en invullen van het digitale feedbackformulier.

Lees ook:

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link