Genesys helpt organisaties tijdens COVID-19 pandemie

Genesys helpt organisaties tijdens COVID-19 pandemie
  • 7 april 2020
  • Genesys

Wereldwijd hebben organisaties moeite door de aanpassingen aan de COVID-19 pandemie om zowel tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar contact als de veiligheid van medewerkers te garanderen.

Om hen te helpen heeft Genesys, wereldwijd leider in cloud customer experience en contact center oplossingen, een nieuw Rapid Response-aanbod waarmee iedere organisatie gratis toegang heeft tot Genesys Cloud en zo de essentiële support kan blijven leveren en binnen 48 uur remote teams realiseren.

Meer informatie over Genesys Rapid Response, dat beschikbaar is voor iedere organisatie waaronder bestaande klanten van Genesys als andere bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits lees je op pagina 6 van dit e-book.

Organisaties moeten zich aanmelden voor 30 april 2020.

comments powered by Disqus