Flitsmeister lift mee met bezorging

Flitsmeister lift mee met bezorging
  • 18 mei 2020
  • Redactie

Verkeersapp Flitsmeister gaat gebruikers inzetten voor pakketbezorging. Met de service ‘Flitsmeister Pickup’ roept het bedrijf zijn community op om pakketjes van winkeliers bij eindklanten af te leveren.

De ruim anderhalf miljoen gebruikers van Flitsmeister worden normaliter gewaarschuwd voor flitspalen, wegwerkzaamheden of files. Zodoende is er een grote community ontstaan, die de organisatie nu inzet om pakketjes te bezorgen. De beschikbare bestuurders in de buurt worden gekoppeld aan winkeliers. De dienst wordt eerst lokaal uitgerold; later dit jaar moet de service in heel Nederland beschikbaar zijn. ‘Als jij in Utrecht woont en in Rotterdam werkt, waarom zou je dan geen pakjes meenemen als je naar huis gaat? Eind dit jaar gaan we dat bieden’, aldus de organisatie via het AD.

Social shopping
Nieuwe bezorgservices schieten als paddenstoelen uit de grond sinds de start van de coronacrisis. Eind vorige week bleek al dat Colruyts bezorgdienst Collect&Go experimenteert met social shopping, een manier om buurtbewoners elkaars boodschappen te laten bezorgen.

comments powered by Disqus