Rapper opent callcenter en belooft Rolexen

Rapper opent callcenter en belooft Rolexen
  • 5 november 2020
  • Redactie

Rapper Boef kondigde onlangs via zijn Instagrampagina aan dat hij op korte termijn een callcenter opent in Almere. Naast zijn aanwezigheid, belooft hij aan zijn toekomstige werknemers Rolexen uit te reiken aan ‘beste potentiële bellers’.

Medewerkers hebben niet alleen dure horloges in het verschiet liggen, ook zegt de rapper dat ze massages onder werktijd en een diner bij Boef thuis kunnen verwachten. Boef zet het callcenter op samen met zijn business partner Naamar, die al ervaring heeft met callcenters. Naast zijn eigen callcenter in Almere is de rapper ook mede-eigenaar van zeventien andere contactcenters.

Volgens de rapper en ondernemer is het belangrijk dat de werkvloer een leuke sfeer heeft en hij zegt daar persoonlijk voor te willen gaan zorgen. ‘Wat ons onderscheid is natuurlijk dat ik zelf vaak aanwezig ben. Met vette acties en de dikste prijzen. Belangrijk is dat de werkvloer een leuke sfeer heeft en daar zorg ik als geen ander voor’, aldus de rapper op zijn Instagram. Boef geeft aan de sollicitaties zelf op zich te gaan nemen.

Hieronder het volledige Instagrambericht van de rapper:

 
comments powered by Disqus