SurveyMonkey onthult rebranding van GetFeedback CX-platform

SurveyMonkey onthult rebranding van GetFeedback CX-platform
  • 9 april 2021
  • Peter van Woensel Kooy

De nieuwe website van GetFeedback is de volgende stap van SurveyMonkey in het investeren in een flexibele aanpak van de klantervaring (CX) die klanten als KLM Royal Dutch Airlines, Mulberry, Yeti en Peapack-Gladstone Bank heeft aangetrokken.

SurveyMonkey, een toonaangevend bedrijf op het gebied van flexibele softwareoplossingen voor klantervaringen, marktonderzoek en enquêtefeedback, heeft een compleet vernieuwde website van GetFeedback gepresenteerd. GetFeedback is volgens de makers ontworpen met de behoeften van CX-leiders als uitgangspunt en biedt een flexibele CX-oplossing die garant staat voor ongeëvenaard gebruiksgemak, snelheid en efficiëntie zoals nooit eerder aangeboden door serviceproviders. Deze rebranding is het resultaat van de overname en integratie in 2019 door SurveyMonkey van Usabilla en GetFeedback in een flexibel totaalplatform voor CX. Met het geïntegreerde platform hebben organisaties via meerdere kanalen een volledig overzicht van de ervaring van hun klanten tijdens al hun digitale activiteiten. De gebruiksvriendelijke processen bevorderen de loyaliteit en groei van klanten.

GetFeedback kan al in een paar dagen (en niet maanden) worden geïmplementeerd. 'CX-professionals kunnen dus snel voor een geweldige ervaring zorgen, zonder te wachten op technische hulpmiddelen of een duur team van consultants in te huren. Het platform combineert feedbackgegevens uit meerdere kanalen met operationele data van Salesforce om zo relevante inzichten te verzamelen in één intuïtieve interface en automatisch follow-upacties te triggeren voor interne teams. Deze als beste beoordeelde oplossing voor klantenfeedback is speciaal ontwikkeld voor het ecosysteem van Salesforce', aldus SurveyMonkey.

Een grote verscheidenheid aan organisaties maakt gebruik van de flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing van GetFeedback om snel klantinzichten te verzamelen en in de praktijk te brengen. Voorbeelden zijn KLM Royal Dutch Airlines, het internationale luxe lifestylemerk Mulberry, detailhandel voor gespecialiseerde outdoorproducten Yeti en Peapack-Gladstone Bank. 

"We waren op zoek naar een krachtig platform om de klantervaring te beheren, zodat we meteen van start konden met ons Voice of the Customer-programma. GetFeedback was de beste optie', vertelt Louise Vanwildermeersch, de Customer Experience Manager bij Mulberry aan CustomerFirst. 'We zijn ontzettend blij om met een oplossing via SurveyMonkey te werken die de stemming van klanten in kaart brengt tijdens het klantentraject. En omdat alle gegevens in Salesforce terechtkomen, hebben we een compleet beeld van onze klanten.'

'Professionals binnen de klantervaring zijn op zoek naar een platform dat de druk bij snel veranderende behoeften aankan', aldus Graham Douglas, SVP van CX Sales in EMEA en Apac bij SurveyMonkey. 'We zijn altijd op zoek naar manieren om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Daarom zijn we zo enthousiast over deze nieuwe branding en website: een fantastische nieuwe stap in deze richting.'

Het logo, de ontwerpelementen en de teksten zijn uitgebreid getest op hun visuele impact, hun gedenkwaardigheid en andere kenmerken met gebruik van de oplossingen voor marktonderzoek van SurveyMonkey.
(PvWK)

comments powered by Disqus