Nieuwe interim directeur KSF: Wietse Westerhuis - vertrek Susan Soleimani

Nieuwe interim directeur KSF: Wietse Westerhuis - vertrek Susan Soleimani
  • 8 oktober 2021
  • Peter van Woensel Kooy

Wietse Westerhuis is gestart als interim directeur bij de Klanten Service Federatie en volgt daarmee Geeske te Gussinklo op. Susan Soleimani neemt na er bijna acht jaar met veel plezier te hebben gewerkt afscheid van de KSF.

Westerhuis (foto, vanuit Dimenzi) is deze week gestart als interim directeur bij de KSF en volgt daarmee Geeske te Gussinklo op. Westerhuis werkt sinds 2003 voor veel verschillende organisaties en contactcenters in binnen- en buitenland en heeft daarmee veel ervaring in het managen en verbeteren van contactcenters.  

Susan Soleimani neemt afscheid van de KSF 
Na bijna acht jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij de KSF, start Susan Soleimani, sr. Manager Projecten, eind november 2021 bij haar nieuwe werkgever. Soleimani: 'Ik kijk terug op een heel fijne samenwerking en leuke tijd met collega’s en KSF-leden. Waarvoor ontzettend dank! Ik heb veel geleerd, kennis op gedaan en heb mooie organisaties en mensen leren kennen. Punten waarvoor ik dankbaar ben en die ik meeneem in het vervolg van mijn loopbaan bij IT-consultancybedrijf e-office.'

Oproep opvolger
Susan is tot 12 november nog verantwoordelijk voor 'kennisdeling' vanuit de KSF. Vanuit haar rol organiseert ze onder andere het KSF Jaarcongres, de KSF inspiratiedag, het KSF HR-congres en expertsessies in samenwerking met de expertgroepvoorzitters. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor de KSF-site. 'Word jij Susan’s opvolger of ken je iemand die dat graag zou willen? Maak je interesse kenbaar via info@klantenservicefederatie.nl t.a.v. Wietse Westerhuis', voegt de federatie nog aan dit bericht toe.
(PvWK)

comments powered by Disqus