Betalen met 'in3' nu ook in de fysieke winkel

Betalen met 'in3' nu ook in de fysieke winkel
  • 18 februari 2022
  • Peter van Woensel Kooy

Een primeur voor klanten in de winkelstraat: betalen in drie termijnen zonder rente met 'in3', eenvoudig aan de kassa in de fysieke winkel. Het bedrijf brengt hiertoe een device annex betaaldienst op de markt.

Tot op heden was 'in3' enkel online als betaalmethode beschikbaar bij ruim 1.500 webshops in Nederland.

De firma Storekeeper en betaalprovider Pay hebben nu de handen ineen geslagen om als eerste in Nederland in3 aan te bieden op de kassa in de fysieke winkel. Het in3 in-store concept werkt heel eenvoudig en vergelijkbaar zoals online betalen. Het verschil is dat de transactie nu wordt gestart via een unified QR-code die op de kassa getoond wordt. Deze  QR-code scan je met de in3 app. Vervolgens betaal je in de winkel direct het eerste deel via iDeal. De betaling voor de tweede en derde termijn gaat zoals je van ons gewend bent; je ontvangt van in3 een melding wanneer de betalingen dienen te worden voldaan.

Vanaf februari 2022 is in Breda deze manier van betalen voor het eerst mogelijk, bij BredAqua, een grote aquarium- en vijverspeciaalzaak. De verwachting van de initiatoren is dat snel meerdere winkeliers zullen volgen.

CEO Hans Langenhuizen van in3: 'Wij krijgen vanuit diverse branches veel vraag of onze betaaloplossing ook in fysieke winkels te gebruiken is. Tot op heden was dat niet mogelijk en we zijn dan ook erg blij met de samenwerking die we hebben opgezet met onze partners Pay en Storekeeper om dit mogelijk te maken. Het plan is om dit jaar een landelijke spreiding te hebben met winkels waar je met in3 kunt betalen.'
Meer info op deze video.
(PvWK)

comments powered by Disqus