ServiceNow en Zoom breiden partnership uit

ServiceNow en Zoom breiden partnership uit
  • 9 november 2022
  • Ryan Baij

Tijdens Zoomtopia, het jaarlijkse klantevenement van Zoom, hebben ServiceNow en Zoom een uitbreiding van hun samenwerking aangekondigd.

In de aankondiging staan nieuwe integraties centraal die per direct beschikbaar zijn en die gezamenlijke klanten helpen hun productiviteit te verhogen en de samenwerking binnen hun organisaties te verbeteren.

Met teams verspreid aan het werk en veranderende werkplekken is het belangrijk dat digitale diensten toegankelijk, consistent en binnen handbereik van de werknemers zijn, ongeacht waar ze werken. Om die reden komt ServiceNow met het Employee Center for Zoom. Dit betekent dat werknemers geen tijd meer hoeven te besteden aan het wisselen tussen apps om hun werk gedaan te krijgen.

De voorganger hiervan 'Virtual Agent with Zoom Team Chat' die eerder dit jaar werd aangekondigd wordt hiermee verder uitgebreid. De nieuwe toevoegingen zorgen ervoor dat de werknemers meer binnen één programma kunnen werken en daarmee dus onder andere tijdwinst boeken en gemak ondervinden.

comments powered by Disqus