Hoogvliet wil klant ook thuis kunnen opzoeken

Hoogvliet wil klant ook thuis kunnen opzoeken
  • 5 december 2022
  • Ryan Baij

Hoogvliet supermarkten en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken voor het bezorgen van boodschappen aan huis op dezelfde dag. Daardoor worden boodschappen dezelfde dag door fietsbezorgers van Thuisbezorgd.nl bij klanten gebracht.

‘Wij vinden het belangrijk dat onze klanten nu ook de goedkoopste boodschappen op dezelfde dag thuisbezorgd kunnen krijgen’, stelt Frenky Luijten, e-commerce & cx manager bij Hoogvliet. ‘Klanten van Hoogvliet kunnen al online boodschappen bestellen en ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen in het hele marktgebied. Nu kunnen we op deze manier de klant ook helpen bij de vergeten en kleinere boodschappen die men op de dag zelf nodig heeft.’

Hoogvliet en Thuisbezorgd beginnen hun samenwerking in Leiden en Rotterdam. Daar kunnen klanten kiezen uit een selectie van het assortiment van Hoogvliet, waaronder brood en verspakketten, die dan snel worden bezorgd. De bezorging vindt plaats in een range van enkele kilometers van de winkels.

comments powered by Disqus