Personio en Studytube willen employee experience samen optimaliseren

Personio en Studytube willen klanten meer waarde bieden
  • 2 februari 2023
  • Ryan Baij

Personio en Studytube, het #1 leerplatform voor organisaties en medewerkers, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Doel is om de employee experience (EX) te optimaliseren.

Dankzij deze samenwerking ontstaat een complete oplossing die medewerkers helpt bij hun ontwikkeling, in elke fase van hun employee journey. Voor klanten betekent deze samenwerking dat ze tijd besparen door het automatiseren van handmatige processen en intuïtievere leerprocessen voor medewerkers, wat de kans op succes vergroot.

Farzad Henareh, Chief Commercial Officer bij Studytube, zegt: 'Wij willen samen met Personio een complete oplossing bieden waar zowel het de HR- en L&D-professional als de medewerker profijt van hebben. Zo wordt elke fase van de employee journey verbeterd en halen organisaties meer waarde uit beide platforms.'

Koen Stam, Head of Benelux bij Personio vult aan: 'Er schuilt er ook de menselijke kant achter de tool. Onze organisaties hebben de neuzen dezelfde kant op staan. Dit gaat verder dan het automatiseren van tijdrovende taken, wij willen gebruikers verder helpen dan enkel software alleen, middels het bundelen van onze kennis & expertise rondom de HR-markt via bijvoorbeeld HR dinners, webinars en podcasts. Dat maakt deze samenwerking zo sterk.'

De samenwerking wordt in de eerste plaats in Nederland uitgerold, waarna het de bedoeling is dat het concept wordt overdragen naar andere Europese landen.

comments powered by Disqus