Watermelon implementeert technologie achter ChatGPT voor revolutie in chatbots

Watermelon implementeert technologie achter ChatGPT voor revolutie in chatbots
  • 10 februari 2023
  • Ryan Baij

Watermelon implementeert de technologie achter OpenAI's ChatGPT (ook wel GPT-3) in zijn vernieuwde Chatbot-omgeving. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de krachtige taalverwerkingsalgoritmen van OpenAI te benutten via het no-code platform.

Met de implementatie van GPT-3 biedt Watermelon bedrijven een oplossing voor de automatisering van repetitieve taken, zodat ze zich kunnen richten op hun groei en innovatie.

Alexander Wijninga, CEO van Watermelon, legt uit: 'Watermelon staat bekend om het creëren van eenvoudige en krachtige automatiseringstools, voor bedrijven van alle groottes, vooral gericht op chatbots. Door GPT-3 te implementeren in onze chatbots, kunnen we onze gebruikers een breed scala aan antwoorden en informatie bieden, zonder dat ze hiervoor handmatig alle antwoorden hoeven in te stellen. Dit zorgt voor een snellere lancering van de chatbot en een betere gebruikerservaring.'

De stap van Watermelon, is een belangrijke ontwikkeling in de toepassing van kunstmatige intelligentie voor bedrijven. Dit draagt bij aan de groei en evolutie van de snelgroeiende industrie.

ChatGPT
GPT-3 is de technologie achter ChatGPT en een taalmodel dat is ontwikkeld door OpenAI. Het is een van de meest geavanceerde kunstmatige intelligentie modellen van dit moment. Het model is getraind op enorme hoeveelheden taalgegevens en heeft een uitgebreide kennis van talen, cultuur, geschiedenis en veel meer. Dankzij de grote hoeveelheid ingevoerde informatie, is GPT-3 in staat om op een natuurlijke manier te communiceren en antwoorden te geven op vragen.

 
comments powered by Disqus