Nieuwe vacaturebank zet in op transparantie

Nieuwe vacaturebank zet in op transparantie
  • 1 maart 2023
  • Ryan Baij

Er komt een nieuwe vacaturebank op de Nederlandse markt: No Fluff Jobs. Doel van deze nieuwe speler is transparantie te bieden en daarmee onduidelijke vacatures te voorkomen. Het bedrijf zit in de IT-sector.

Bedrijven die op No Fluff Jobs vacatures plaatsen, moeten transparant zijn in wat zij bieden en vragen. Door open te zijn over salarissen en concreet over arbeidsvoorwaarden besparen werkgevers tijd en geld: ze ontvangen alleen serieuze sollicitaties van mensen die een duidelijk beeld hebben van de baan. Een win-winsituatie voor iedereen. Bovendien is de vacaturesite zeer gebruiksvriendelijk ingericht, zodat sollicitanten met slechts enkele muisklikken de baan vinden die aansluit bij hun kennis en talent. Solliciteren duurt niet langer dan 10 seconden

Chetan Fatingan van No Fluff Jobs legt het uit: In Nederland zie je nog veel vacatureboards met onduidelijke advertenties met termen zoals ‘marktconform salaris’. Dan weet je nog niets. Deze teksten zijn vaak een bron van frustratie voor kandidaten. De vacatures die No Fluff Jobs plaatst, maakt in één oogopslag duidelijk welke IT-skills gevraagd worden, wat de kandidaat gaat verdienen, hoe groot het team is en of er extraatjes geboden wordt. Dit is precies wat sollicitanten willen. Bedrijven die bij ons vacatures plaatsen, helpen wij bovendien door data-driven informatie te geven, zo weten ze precies welke termen en gegevens ze in hun vacature moeten plaatsen om op te vallen bij de juiste kandidaat. We verwachten dat onze ‘no fluff aanpak’ veel succes oplevert bij Nederlandse bedrijven en sollicitanten.'

Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in Gdynia, Polen, waar meer dan 140 werknemers actief zijn in vijf landen.

comments powered by Disqus