Nieuwe mede-eigenaar CRMCompany

Nieuwe mede-eigenaar CRMCompany
  • 4 april 2023
  • Ryan Baij

Ron Kessels, voormalig directeur IT & Digital van BMN Groep, is vanaf vandaag mede-eigenaar van CRMCompany B.V. Samen met oprichter Richard Badenhop zal hij de dagelijkse leiding van het bedrijf voeren.

Het doel van de samenwerking is de continuïteit van CRMCompany te waarborgen en met innovaties verdere groei te realiseren in bestaande én nieuwe markten.

'Met deze samenwerking voegen we een hoop kennis van de markt toe aan ons bedrijf', zo zegt Badenhop. Hij benadrukt daarnaast dat de jarenlange ervaring van Kessels zeer waardevol is voor de klanten van CRMCompany: 'We zien dat steeds meer van onze klanten ook relevante informatie beschikbaar willen maken voor hun klanten. Met onze nieuwe oplossingen, aangevuld met de ervaring van Kessels, ben ik ervan overtuigd dat we onze klanten nog beter kunnen helpen'.

CRMCompany biedt met In2CRM al meer dan 20 jaar klantgerichte softwareoplossingen voor B2B projectgerichte bedrijven in de groothandel, industrie en (bouw)toelevering. Het productenportfolio is de afgelopen jaren uitgebreid met In2Portal, In2App en het binnenkort te lanceren In2ERP. 'Daarmee beschikken we over unieke softwareoplossingen die projectgerichte handels- en servicebedrijven in staat stelt om onderscheidend te zijn in de klantbenadering' aldus Kessels. 'Deze nieuwe producten zorgen ervoor dat we bestaande klanten op meer gebieden kunnen ondersteunen en een wel heel compleet aanbod hebben voor nieuwe klanten.'

comments powered by Disqus