ServiceNow neemt AI-gedreven platform G2K over

ServiceNow neemt AI-gedreven platform G2K over
  • 12 mei 2023
  • Ryan Baij

ServiceNow heeft een overeenkomst tot overname van het AI-gedreven platform G2K getekend. De technologie van G2K biedt organisaties de mogelijkheid om real-time gegevens over voorraad in winkels en andere fysieke ruimtes met elkaar te verbinden voor een volledig overzicht van operationele gegevens.

'De focus van ServiceNow blijft gericht op het samen met onze klanten vormgeven van de toekomst van het werk,' zegt Karel van der Poel, senior vice president en general manager bij ServiceNow. 'Retail is nog maar het begin. Deze overname biedt ServiceNow de mogelijkheid om nog meer gemak en efficiency te bieden aan klanten in elke sector, van de maakindustrie tot de supply chain en van transport tot entertainment.'

comments powered by Disqus