Anja Hulsenboom zwaait af bij Coníche

Anja Hulsenboom zwaait af bij Coníche
  • 17 juli 2018
  • Redactie

‘Voor mij is het tijd voor een mooie nieuwe uitdaging’, laat Anja Hulsenboom weten. Na ruim twee decennia stopt ze vanaf eind augustus bij Philipse Business School/School for Customer Management en Coníche.

Hulsenboom schrijft dat de organisatie met name in de afgelopen vier jaar, dus sinds Philipse Business School en SFCM in het portfolio van Coníche zijn opgenomen, verder gegroeid is in meerdere takken van dienstverlening. Tevens is ze erg trots op de (her)accredatie van de opleidingen ‘op alle niveaus’.

De afzwaaiende Hulsenboom geeft aan met een gerust hart te vertrekken, ‘wetende dat al onze opdrachtgevers in goede handen zullen zijn’. ‘Voor mij is het tijd voor een mooie nieuwe uitdaging. Vanaf 1 september ga ik bij Woonoz aan de slag als director NL, waar ik me nog verder kan verdiepen in nieuwe manieren van leren en ontwikkelen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link