VANAD Group stoot Enovation af

VANAD Group stoot Enovation af
  • 20 augustus 2018
  • Redactie

Vanuit de wens de focus te leggen op haar kernactiviteiten, te weten customer experience, heeft VANAD Group besloten Enovation van de hand te doen. Laatstgenoemde zorgcommunicatiespecialist, die sinds 2013 deel uitmaakte van de genoemde klantcontactorganisatie, is recent verkocht aan Main Capital Partners.

Volgens Arthur Nederlof, ceo van VANAD Group, is Enovation in de afgelopen 35 jaar opgebouwd ‘tot een bedrijf dat staat voor een zeer hoog kwaliteitsniveau, veel internationaal groeipotentieel en bovenal een gepassioneerd team’. Main Capital Partners is in zijn optiek de juiste partij om de zorgcommunicatiespecialist naar het volgende niveau te tillen. Nederlof vervolgt: ‘VANAD Group blijft zich doorontwikkelen als dé expert op het gebied van klantcontact. We gaan met de juiste innovatieve focus door en blijven onverminderd enthousiast en gepassioneerd. De toekomst ziet er veelbelovend uit.’

Via een minderheidsbelang blijft de in Capelle aan den IJssel gevestigde CX-organisatie overigens nog betrokken bij Enovation. Sinds twee jaar genieten ook OBI4wan en OBILytics financiële ruggensteun van Main Capital.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link