Beerwulf levert ’s lands beste digital change-maker

Beerwulf levert ’s lands beste digital change-maker
  • 15 oktober 2018
  • Redactie

Hans Böhm van Beerwulf, een e-commerce platform voor craftbier, mocht onlangs de Digital Transformers Awards 2018 in ontvangst nemen. Hiermee is hij dit jaar de beste digital change-maker van Nederland. Böhm werd gekozen uit ruim veertig inzendingen. ‘De groei die het team van Beerwulf heeft doorgemaakt was voor ons doorslaggevend’, aldus de jury.

De Digital Transformers Award, die in 2015 voor het eerst is uitgereikt, is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. Volgens de initiatiefnemers is de actuele overwinning van Böhm ‘een bewijs van het belang van mensen in de digitale transformatie; iedereen binnen het bedrijf moet hierin mee’.

Namens de vakjury zei Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, het volgende over de winnaar van 2018: ‘ Bij deze awards gaat het om daadwerkelijk geboekte resultaten en niet om het hebben van alleen een plan. Böhm en zijn team konden het beste de resultaten aantonen en daarom waren wij het als jury, na lang beraad, eens dat Beerwulf de winnaar is. De groei die zij hebben doorgemaakt was voor ons doorslaggevend. Daarnaast zei Böhm toe de belangen van de kleinere bierbrouwers waarmee hij werkt niet snel uit het oog te verliezen. Hij heeft veel feeling met hen en een enorme drive.’

comments powered by Disqus