WE Fashion duikt in personal shopping service

WE Fashion duikt in personal shopping service
  • 11 december 2018
  • Redactie

Retailbedrijf WE Fashion is een samenwerking aangegaan met House of Einstein. Personal shoppers worden ingezet om mannelijke klanten van de modeketen een kledingbox op maat te bezorgen. Online is de zogeheten ‘WE box’ al verkrijgbaar.

De doos met kleding wordt samengesteld op basis van een stijlomschrijving door de klant en een telefoongesprek met een personal shopper van circa een kwartier. Het op de voorkeuren van de klant afgestemde pakket bevat diverse outfits, bestaande uit maximaal zestien kledingstukken. WE Fashion rekent geen verzend- of retourkosten en levert het pakket op elke gewenste locatie. Klanten kunnen een testbox aanvragen, zonder aan een abonnement vast te zitten.

Op de markt van kledingboxen zijn inmiddels meerdere spelers actief, waaronder Zalando met Zalon, Outfittery en The Cloakroom.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link