Nieuw platform buigt zich over bots

Nieuw platform buigt zich over bots
  • 12 november 2019
  • Redactie

Om ‘het grote aantal misvattingen over robots en AI’ tegen te gaan, is het nieuwe platform RockingRobots opgetuigd. Middels nieuws, trends en achtergronden gaan de initiatiefnemers de ontwikkelingen op dit vlak duiden.

De technologie is nieuw, ingrijpend en verandert voortdurend. Dit roept veel vragen op over de betekenis van deze technologie voor mensen, bedrijven en de maatschappij, meent hoofdredacteur Marco van der Hoeven van RockingRobots. ‘De maatschappij waar we nu in leven is een digitale maatschappij. De trend die deze digitale maatschappij de komende jaren het meest zal veranderen is artificial intelligence, met robotics als de fysieke vorm van AI.’

Lees ook:
Kabinet start onderzoek naar inzet robotisering
Robotisering nog niet onverdeeld geaccepteerd
6/10 Belgen niet bang voor arbeidsverlies door AI

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link