Herdenkingsbijeenkomst Geert van Ouwerkerk op 29 oktober

Herdenkingsbijeenkomst Geert van Ouwerkerk 29 oktober
  • 12 oktober 2021
  • Redactie

Voor iedereen die herinneringen wil ophalen, delen en Geert de aandacht geven voor wie hij was en wat heeft gedaan organiseren we een In Memoriam borrel. Op 29 oktober bieden we de gelegenheid om samen op het leven van Geert te proosten.

Op 26 september is Geert van Ouwerkerk in Spanje overleden, waar hij sinds 2014 woonde. In Nederland is er een grote groep mensen die met hem heeft samengewerkt, gelachen en gedronken. We willen dit niet zomaar voorbij laten gaan.

Op 29 oktober bieden we daarom de gelegenheid om samen op het leven van Geert te proosten.

Aanmelden is een voorwaarde voor deelname, bij nheerings@pegamento.nl, zodat wij kunnen anticiperen op het aantal deelnemers. We ontmoeten elkaar graag op 29 oktober 2021 vanaf 16.00 uur bij Pegamento op de Arnhemse Bovenweg 160 in Zeist.

Een bijdrage vanaf 10 euro pp is welkom op rekening van Pegamento bv,  NL48RABO0156065401, onder vermelding van 'Geert'.    

Tot snel!

Hanny Philipse, Mark Elschot, Serge Poppes en Cees Zwezerijn(beeld boven: Pexels / George Beckers)

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link